Vizitează aici secțiunea Produse disponibile imediat pentru a alege o bijuterie cu livrare în 24-48 de ore.

Inel Kalon – măsura 10 – aur alb 14K

2,800 lei

Livrare rapidă în 24 - 48 de ore.

Fast delivery within 24 - 48h.

Inelul Kalon este inspirat de elemente din arhitectura și estetica clasică și atemporală a Greciei: 2 brațe ușor arcuite susțin montura asemănătoare unui vas kylix ce pare că plutește.

Add to wishlist

Caracteristici

 • Inelul este realizat din aur alb de 14K.
 • Piatra este moissanite despre care se spune că este născută din stele deoarece a fost găsită pentru prima dată într-un crater de meteorit în Arizona și confundată cu diamantul.
 • Diametrul pietrei este de 4 mm, echivalentul unui diamant de 0.22 carate.
 • Moissanitul natural este extrem de rar așa că astăzi este creat în laborator. Aspectul și rezistența sa sunt similare cu ale diamantului.
 • Greutatea inelului este de aproximativ 3.5 g.
 • Finisajul metalului este lucios.
 • Inelul este confortabil la purtare și se asortează cu ușurință oricărui stil vestimentar.
 • Se recomandă scoaterea inelului pe parcursul activitailor care implica contactul cu substante chimice (detergent, cosmetice etc). Montura trebuie protejată de șocuri mecanice repetate, de aceea recomandăm ca inelul să nu fie purtat, de exemplu, în timpul activităților sportive.

Programează o întâlnire online prin Zoom cu unul din membrii echipei Contemporia pentru a benificia de sfaturi personalizate legate de bijuteria pe care ți-o dorești.
Îți vom prezenta piesele, fie că e vorba de verighete, inele de logodnă sau alte tipuri de bijuterii, te vom ajuta să afli măsura pentru inel și încercăm să răspundem la orice întrebare ai cu privire la produsele noastre.

 • Fiecare bijuterie este lucrată și/sau finisată manual și de aceea pot să apară mici diferențe între piese. Acest lucru le conferă unicitate.
 • Bijuteria este însoțită de cutie pentru păstrare.
 • Și de certificat de autenticitate care atestă calitatea materialului și faptul că a fost lucrată în atelierul nostru.
Metal

Masura inel

Culoare aur

Accent

1. Tabel conversie


2. Află masura unui inel existent

Printează ghidul, urmează instrucțiunile și află ce mărime are inelul existent.

 

 

Timpul de execuție:

Bijuteriile Contemporia sunt lucrate la comandă, în atelierul nostru. Ne apucăm de treabă imediat ce primim solicitarea ta și te rugam să iei în considerare maxim 15 zile lucrătoare pentru finalizarea piesei/ pieselor. În cazul verighetelor și al inelelor de logodnă, termenul maxim de execuție este de 25 zile lucrătoare. În perioadele aglomerate (luna decembrie de exemplu) termenul se poate prelungi, caz în care te vom anunța în 24 de ore de la plasarea comenzii. Daca ai nevoie urgentă de o piesă sau dacă vrei să știi timpul exact de livrare, te rugăm să ne telefonezi (0746 175 826) sau să ne trimiți un mail la hello@contemporia.ro.

Plata:

Plata ramburs la livrare
Card bancar.
Cardurile acceptate sunt: Maestro / VISA / Mastercard. Comunicarea informaţiilor bancare şi a datelor personale este 100% securizată.
Virament bancar: După plasarea comenzii, veți primi prin email factura proformă cu toate detaliile de plată.
Voucher cadou: Dacă ai unul sau mai multe vouchere cadou Contemporia, ai posibilitatea să le utilizezi pentru a achita parţial sau integral comanda pe contemporia.ro.
Plata în 3 rate, la cumpărături mai mari de 1000 lei, cu cardurile de rate aferente băncilor: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance.

Cu cine livrăm:

Bucuresti: Sinapseria - curierat rapid pe bicicletă, livrare în 24 de ore, de luni până vineri, 18 lei
Romania: TNT, livrare în 24 de ore, de luni până vineri, 20 lei și 25 lei pentru serviciul de plată ramburs.
Pentru anumite localități, așezate la distanță mare de un oraș, este posibil să se perceapă o taxă suplimentară de transport. Daca este cazul, te vom informa telefonic sau prin email, pentru a afla dacă dorești să păstrezi comanda.
International: DHL, livrare în 48-72 de ore, de luni până vineri, verifică costul de livrare pentru țara ta, în tabelul următor: Vezi tabel preturi.


Probează acasă modelele preferate de verighete Contemporia.

Comandă kit-ul Home Try On care conține: 3 mostre de verighete alese de voi din modelele disponibile în magazinul nostru online, un set de verigi pentru aflarea măsurii la deget cu ușurință, un mostrar cu diferite lățimi de verighete și o broșură explicativă.

Mai multe detalii găsești aici.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
No products in the cart.