Vizitează aici secțiunea Produse disponibile imediat pentru a alege o bijuterie cu livrare în 24-48 de ore.

Probează acasă modelele preferate de verighete Contemporia

Ce conține kitul Home try-on:

3 mostre de verighete alese de voi din modelele disponibile în magazinul nostru online și un set de verigi pentru aflarea măsurii degetului cu ușurință, o broșură explicativă, un mostrar cu diferite lățimi de inele. *Mostrele sunt realizate din metale comune și finisate astfel încât aspectul să fie similar cu cel al bijuteriilor finale realizate din metale prețioase. Majoritatea mostrelor sunt realizate din metal argintiu.

Pașii pentru Home try-on sunt:

 1. Vă alegeți 3 modele preferate de verighete Contemporia de aici.
 2. Ne trimiteți un mesaj cu: modelele alese, adresa unde trebuie să ajungă coletul, numele persoanei de contact și un număr de telefon. Puteți completa formularul de mai jos cu aceste informații sau ne puteți scrie un mail la hello@contemporia.ro  
*Nu putem trimite mostre pe o culoare anume (marea majoritate sunt argintii) sau pe o mărime anume, dar puteți determina măsura cu ajutorul verigilor speciale și puteți alege culoarea aurului (alb/roz sau alb) cu ajutorul mostrarului de culori din kit.
 1. Primiți kitul la adresa furnizată. Aveți 3 zile la dispoziție pentru a proba mostrele de verighete. Dacă aveți întrebări cu privire la modele, puteți rezerva aici o ședință de 50 de minute de consiliere online sau ne puteți telefona (+40746175826) sau trimite un email (hello@contemporia.ro). 
 2. Acum că știți măsura inelelor și modelul preferat, puteți plasa comanda în magazinul online.  
 3. Curierul ridică kitul home try-on de la aceeași adresă sau de la o altă adresă furnizată ulterior.  
*Ca urmare a numărului mare de solicitări pentru acest serviciu, timpul de așteptare pentru a primi un kit poate fi de până la 2-3 săptămâni.

let’s talk

Voi ce modele de verighete v-ați ales?
Lasă-ne aici un mesaj cu informațiile necesare pentru a vă trimite kitul home try-on.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart
  No products in the cart.