Vizitează aici secțiunea Produse disponibile imediat pentru a alege o bijuterie cu livrare în 24-48 de ore.

Imaginăm și meșterim povești de purtat din 2014

Bine ai venit în
universul Contemporia

Bijuteriile noastre sunt create pentru a fi extensii ale personalității celui sau celei care alege să le poarte, nu doar elemente ce completează ținuta vestimentară. Sunt dedicate persoanelor deschise, lipsite de prejudecăți care îndrăgesc arta și privesc bijuteria ca pe un obiect în care creatorul a investit în primul rând suflet. 

shop now

Fiecare bijuterie Contemporia trece prin mâinile unui creator și este realizată  în serie mică sau unicat. Piesele sunt atent prelucrate din metale prețioase, iar calitatea lor este garantată de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, conform certificatului de auorizare numărul 00009020 din data de 29.10.2014. 
Drumul parcurs de fiecare piesă începe cu un concept și o schiță pe hârtie, se continuă în atelier, unde prinde viață cu ajutorul focului și sub loviturile de ciocan, în final bijuteria este finisată cu grijă, rezultatul fiind o poveste desăvârșită în metal 

Îmbinăm tehnici de creație contemporane, cum este printarea 3D și tehnologia laser, cu meșteșugul arhaic al prelucrării metalului prețios. Materialele folosite cu predilecție sunt aurul, argintul, pietrele prețioase și semiprețioase.
Atunci când alegi să porți o bijuterie Contemporia alegi calitate, atenție la detalii, dar mai ales alegi să te diferențiezi.
Poți opta pentru una din piesele preferate din portofoliul nostru sau poți crea alături de designerii Contemporia propria bijuterie unică.

Echipa

Alex

Manager

Ioana

Creative director

Bogdan

Designer & Jeweler

Teo

Designer & Jeweler

Crenguța

Ceramist & admin

Aurora

Admin

Apariții media

let’s talk

Dă-ne de veste dacă vrei să afli mai multe detalii despre produsele noastre, dacă vrei să programezi o vizită online sau în showroom sau îți dorești să colaborezi cu noi pe un proiect bijuteresc.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Nu ai niciun produs în coș.