Vizitează aici secțiunea Produse disponibile imediat pentru a alege o bijuterie cu livrare în 24-48 de ore.

Cariere

Contemporia este un brand românesc de bijuterie contemporană care se axează pe creativitate și inovație. Suntem o companie în creștere, cu planuri ambițioase de extindere. 

Ne adresăm consumatorului final și ne dorim să oferim publicului nostru o experiență premium pe tot parcursul interacțiunii cu brandul: calitatea produselor, customer service, comunicare pe platformele online, interacțiune directă în cadrul evenimentelor offline.

Sediul nostru central se află în București unde ne desfășurăm atât activitatea de producție, atelierul propriu-zis unde realizăm bijuteriile, cât și activitățile logistice și de comunicare.

Valorile care ne definesc ca echipă sunt corectitudinea, armonia și prietenia, valori pe care suntem convinși că se bazează în mare partw creșterea Contemporia de la un start-up la o afacere sustenabilă. 

Dacă ești creativ, știi să lucrezi cu metalul prețios, îți plac provocările tehnice și munca în echipă sau  ești creativ în aria comunicării, ai experiență cu clienții și crezi că te pricepi să spui povești-bijuterești în online și offline, te rugăm să ne trimiți un mail la hello@contemporia.ro în care să ne spui de ce îți dorești să te alături echipei noastre.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
No products in the cart.