Vizitează aici secțiunea Produse disponibile imediat pentru a alege o bijuterie cu livrare în 24-48 de ore.

Gift Card 500 lei

500 lei

Livrare rapidă în 24 - 48 de ore.

Fast delivery within 24 - 48h.

 lei
Add to wishlist
SKU: Nu se aplică Categorie:
Informații despre cum funcționează cardul cadou:
Introdu informațiile necesare completării cardului cadou: numele tău, numele celui/celei căruia/căreia îți dorești să îi oferi voucherul și un mesaj adresat acestuia/acesteia.
Finalizează comanda prin plata online, cu cardul bancar.
Primești în termen de maxim 24 de ore pe mail cardul cadou personalizat cu informațiile introduse de tine și cu un cod unic pe care destinatarul îl va putea introduce la finalizarea comenzii pe www.contemporia.ro.
Valoarea cardului cadou va fi scăzută din totalul de plată.
Termene și condiții pentru cardul cadou:
Cardurile cadou sunt valabile numai pentru comenzi online pe www.contemporia.ro.
Cardul cadou va fi valabil timp de 24 luni întregi de la cumpărare.
În cazul în care valoarea cardului cadou depășește valoarea produselor achiziționate vei primi un card cadou nou, echivalent cu suma rămasă din cel inițial.
Dacă valoarea produselor dorite depășește valoarea cardului cadou poți achita diferența prin plata online cu cardul bancar sau ramburs la livrare.
Valoarea cardului cadou constituie echivalentul sumei în lei înscrisă pe cardul cadou.
Cardurile cadou nu pot fi schimbate în întregime sau parțial în numerar.
Cardurile cadou sunt acceptate și pentru plata unor produse aflate în promoție și pot fi combinate cu codurile de reducere sau cu alte carduri cadou.

1. Tabel conversie


2. Află masura unui inel existent

Printează ghidul, urmează instrucțiunile și află ce mărime are inelul existent.

 

 

Timpul de execuție:

Bijuteriile Contemporia sunt lucrate la comandă, în atelierul nostru. Ne apucăm de treabă imediat ce primim solicitarea ta și te rugam să iei în considerare maxim 15 zile lucrătoare pentru finalizarea piesei/ pieselor. În cazul verighetelor și al inelelor de logodnă, termenul maxim de execuție este de 25 zile lucrătoare. În perioadele aglomerate (luna decembrie de exemplu) termenul se poate prelungi, caz în care te vom anunța în 24 de ore de la plasarea comenzii. Daca ai nevoie urgentă de o piesă sau dacă vrei să știi timpul exact de livrare, te rugăm să ne telefonezi (0746 175 826) sau să ne trimiți un mail la hello@contemporia.ro.

Plata:

Plata ramburs la livrare
Card bancar.
Cardurile acceptate sunt: Maestro / VISA / Mastercard. Comunicarea informaţiilor bancare şi a datelor personale este 100% securizată.
Virament bancar: După plasarea comenzii, veți primi prin email factura proformă cu toate detaliile de plată.
Voucher cadou: Dacă ai unul sau mai multe vouchere cadou Contemporia, ai posibilitatea să le utilizezi pentru a achita parţial sau integral comanda pe contemporia.ro.
Plata în 3 rate, la cumpărături mai mari de 1000 lei, cu cardurile de rate aferente băncilor: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance.

Cu cine livrăm:

Bucuresti: Sinapseria - curierat rapid pe bicicletă, livrare în 24 de ore, de luni până vineri, 18 lei
Romania: TNT, livrare în 24 de ore, de luni până vineri, 20 lei și 25 lei pentru serviciul de plată ramburs.
Pentru anumite localități, așezate la distanță mare de un oraș, este posibil să se perceapă o taxă suplimentară de transport. Daca este cazul, te vom informa telefonic sau prin email, pentru a afla dacă dorești să păstrezi comanda.
International: DHL, livrare în 48-72 de ore, de luni până vineri, verifică costul de livrare pentru țara ta, în tabelul următor: Vezi tabel preturi.


Probează acasă modelele preferate de verighete Contemporia.

Comandă kit-ul Home Try On care conține: 3 mostre de verighete alese de voi din modelele disponibile în magazinul nostru online, un set de verigi pentru aflarea măsurii la deget cu ușurință, un mostrar cu diferite lățimi de verighete și o broșură explicativă.

Mai multe detalii găsești aici.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
No products in the cart.