Vizitează aici secțiunea Produse disponibile imediat pentru a alege o bijuterie cu livrare în 24-48 de ore.

Colier Dream.Scapes 1

2 SoldStoc epuizat

550 lei

Livrare rapidă în 24 - 48 de ore.

Fast delivery within 24 - 48h.

Colier delicat, lucrat integral manual din argint 925, cu labradorit, îmbină formele vegetale, organice cu elemente geometrice într-o compoziție armonioasă.

Stoc epuizat

Caracteristici

  • Piatra este montată în argint și are tăietura rotundă, cabochon (12 mm diametru) ce pune în evidență culorile și texturile variate și spectaculoase ale labradoritului.
  • Labradoritul este o piatră naturală, semiprețioasă, translucidă, cu reflexii care variază de la galben la albastru și verzui. Fiecare piatră este unică și de aceea te rugăm să consideri imaginile ca având caracter informativ.
  • Pandantivul are finisajul lucios iar „frunzele” au finisajul satinat.
  • Colierul are lungimea reglabilă până la 70 cm și astfel poate să fie purtat atât la baza gâtului cât și lung, peste haine.
  • Pandantivul are lungimea de aproximativ 5 cm.
  • Lanțul este de tip „box chain”.
  • Pentru a adăuga un plus de originalitate look-ului tău, poți asorta colierul Dream.Scapes atât la o ținută lejeră destinată escapadelor urbane cât și la una office.

  • Fiecare bijuterie este lucrată și/sau finisată manual și de aceea pot să apară mici diferențe între piese. Acest lucru le conferă unicitate.
  • Bijuteria este însoțită de cutie pentru păstrare.
  • Și de certificat de autenticitate care atestă calitatea materialului și faptul că a fost lucrată în atelierul nostru.
Accent

Metal

1. Tabel conversie


2. Află masura unui inel existent

Printează ghidul, urmează instrucțiunile și află ce mărime are inelul existent.

 

 

Timpul de execuție:

Bijuteriile Contemporia sunt lucrate la comandă, în atelierul nostru. Ne apucăm de treabă imediat ce primim solicitarea ta și te rugam să iei în considerare maxim 15 zile lucrătoare pentru finalizarea piesei/ pieselor. În cazul verighetelor și al inelelor de logodnă, termenul maxim de execuție este de 25 zile lucrătoare. În perioadele aglomerate (luna decembrie de exemplu) termenul se poate prelungi, caz în care te vom anunța în 24 de ore de la plasarea comenzii. Daca ai nevoie urgentă de o piesă sau dacă vrei să știi timpul exact de livrare, te rugăm să ne telefonezi (0746 175 826) sau să ne trimiți un mail la hello@contemporia.ro.

Plata:

Plata ramburs la livrare
Card bancar.
Cardurile acceptate sunt: Maestro / VISA / Mastercard. Comunicarea informaţiilor bancare şi a datelor personale este 100% securizată.
Virament bancar: După plasarea comenzii, veți primi prin email factura proformă cu toate detaliile de plată.
Voucher cadou: Dacă ai unul sau mai multe vouchere cadou Contemporia, ai posibilitatea să le utilizezi pentru a achita parţial sau integral comanda pe contemporia.ro.
Plata în 3 rate, la cumpărături mai mari de 1000 lei, cu cardurile de rate aferente băncilor: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance.

Cu cine livrăm:

Bucuresti: Sinapseria - curierat rapid pe bicicletă, livrare în 24 de ore, de luni până vineri, 18 lei
Romania: TNT, livrare în 24 de ore, de luni până vineri, 20 lei și 25 lei pentru serviciul de plată ramburs.
Pentru anumite localități, așezate la distanță mare de un oraș, este posibil să se perceapă o taxă suplimentară de transport. Daca este cazul, te vom informa telefonic sau prin email, pentru a afla dacă dorești să păstrezi comanda.
International: DHL, livrare în 48-72 de ore, de luni până vineri, verifică costul de livrare pentru țara ta, în tabelul următor: Vezi tabel preturi.


Probează acasă modelele preferate de verighete Contemporia.

Comandă kit-ul Home Try On care conține: 3 mostre de verighete alese de voi din modelele disponibile în magazinul nostru online, un set de verigi pentru aflarea măsurii la deget cu ușurință, un mostrar cu diferite lățimi de verighete și o broșură explicativă.

Mai multe detalii găsești aici.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
No products in the cart.