Vizitează secțiunea Shop - Produse disponibile imediat pentru a alege o bijuterie cu livrare în 24-48 de ore.

Blog

Cum să îi afli mărimea la inel fără să se prindă?

Atunci când îți dorești să faci cadou un inel, poate chiar inelul de logodnă, o provocare este să îi afli mărimea la deget fără ca ea să se prindă.

Foarte mulți dintre clienții noștri se confruntă cu această situație așa că am scris un ghid cu sugestiile noastre: 

1. “Împrumută-i” un inel pentru a afla ce mărime are. Ai grijă să alegi un inel pe care îl poartă pe degetul pe care va purta și noua bijuterie. Dacă e vorba de inelul de logodnă, acesta se poartă, în general, pe inelarul de la mână stângă.

Cel mai ușor este să ne trimiți apoi o poză cu inelul așezat cu diametrul interior pe o riglă.
Sau poți să ne vizitezi la atelier cu inelul pentru ca noi să-l măsurăm.

2. Dacă te temi că o să observe că a dispărut unul din inelele ei, îl poți lua doar cât să marchezi interiorul, cu un creion, pe hârtie.

Măsoară apoi diametrul cercului și în funcție de el vom putea deduce măsura destul de exact.

3. Întreabă-i prietenele!

S-ar putea ca una din ele să îi știe mărimea la deget sau dacă nu, să te ajute să o afli. De exemplu ar putea ieși împreună la o sesiune de shopping pentru a proba “de amuzament” niște inele și să își afle astfel mărimea. Prietena ei îți transmite apoi informația.

4. Aici găsești ghidul nostru pentru a afla mărimea inelului:

GHID MĂRIMI INELE

5. Ia în considerare o semi-surpriză:

Oferă-i în momentul cererii doar piatra pe care apoi o putem monta într-un inel pe măsura exactă, creat după preferințele ei.

6. Tips & Tricks:
  • Cea mai sigură metodă de a afla mărimea este la un bijutier.
  • Dacă nu o poți afla la bijutier, cel mai bine ar fi să aplici cel puțin 2 din metodele de mai sus pentru a avea o aproximare cât mai exactă.
  • În general, un inel este mai ușor de mărit decât de micșorat.
  • Mărimea medie la femei este 11-12(51-52)  iar la bărbați 18-19 (58-59). Dacă măsurătoarea ta depășește cu 5-6 numere această medie, este posibil să existe o eroare.
  • Mâna dreaptă este un pic mai mare decât mâna stângă. Nu uita acest lucru când încerci să afli măsură, mai ales pentru inelul de logodnă care se poartă, în general, pe stânga.
  • Inelele late trebuie să aibă cu 1-2 mărimi mai mult pentru a se potrivi pe măsura degetului. Dacă intenționezi să măsori unul dintre inelele sale, încearcă să măsori unul cu o lătime similară cu inelul pe care dorești să îl cumperi.
  • Putem modifica marea majoritate a modelelor noastre de inele însă, dacă nu poți află mărimea, cel mai bine ar fi să ne contactezi pentru a ne spune asupra cărui model te-ai hotărât. Noi te vom consilia în legătură cu posibilitățile de modificare ulterioare și dacă apar sau nu costuri suplimentare pentru modelul respectiv: hello@contemporia.ro sau 0746175826.
Share with

Start typing and press Enter to search

Coșul de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

preloader