Vizitează aici secțiunea Produse disponibile imediat pentru a alege o bijuterie cu livrare în 24-48 de ore.

Blog

Verighete la distanță? Yes, please!

Ne bucurăm tare mult să constatăm că tot mai multe cupluri care nu locuiesc în București își doresc verighete Contemporia și ne întreabă cum funcționează achiziția în cazul în care nu pot ajunge pe la noi.

Așa că am scris un scurt articol în care îți povestim care sunt pașii: 

Pasul 1

Trebuie să vă aflați măsura degetului.
Puteți folosi ghidul nostru: îl găsiți aici.
Sau dacă aveți un inel care vi se potrivește pe degetul pe care urmează să purtați verigheta, ne ajută să identificăm măsura dacă ne trimiteți o poză cu inelul așezat pe o riglă așa:
cum afli masura unui inel

Pasul 2

Dacă vă doriți o pereche de verighete din portofoliul nostru, cu caracteristicile prezentate pe site (tipul aurului, lățimea etc) atunci cel mai ușor este să plasați o comandă online.
Dacă vă doriți personalizarea verighetelor (de exemplu lățimea diferită de cea standard din descrierea de pe site etc.) atunci vă rugăm să ne trimiți un mail la hello@contemporia.ro sau să ne telefonați (0746175826).
Plecând de la solicitările voastre, întocmim fișa de comandă care conține toate specificațiile: model, material, lățime, culoarea aurului, timp de realizare, modalitate de livrare, modaliate de plata etc. și vi-o trimitem alături de contract.
După ce primim comanda pe site sau contractul semnat și fișa de comandă verificată în cazul comenzilor plasate pe email, ne apucăm de lucru.

Pasul 3

Când verighetele sunt gata vă anunțam și le expediem. Dacă sunt necesare ajustări ni le trimiteți înapoi, facem modificarea și le retrimitem.

FAQ

Timpul de realizare al verighetelor este de 25 de zile lucrătoare. Aceste zile se scurg din momentul în care avem confirmată măsura și toate celelalte specificații necesare realizării verighetelor.

Nu, deoarece fiecare pereche de verighete este creată individual, după specificațiile și măsurile voastre.

Da, putem personaliza verighetele cu gravură pe interior. Nu există costuri suplimentare pentru acest procedeu.

Da, dar trebuie să aduci sau să expediezi materialul la atelierul nostru din București unde îl vom analiza, cântari și vom realiza un proces verbal de predare, primire.

Primim doar cantitatea de aur echivalentă cu greutatea verighetelor + 20% pierdere de prelucrare.

Prețul cu care cumpăram gramul de aur fluctuează în funcție de cotatia bursiera si cursul valutar. Îți putem comunica în ziua respectivă prețul exact de cumpărare.

Valoarea materialului tău va fi scăzută din prețul de pe site al verighetelor cumpărate.

  • Card bancar: Cardurile acceptate sunt: Maestro / VISA / Mastercard. Comunicarea informaţiilor bancare şi a datelor personale este securizată.
  • Virament bancar: După confimarea comenzii, vei primi prin e-mail factura cu toate detaliile de plată.
  • Voucher cadou: Dacă deţi unul sau mai multe vouchere cadou Contemporia, ai posibilitatea să le utilizezi pentru a achita parţial sau integral comanda ta pe contemporia.ro.
  • Plata în 3 rate: la cumparaturi mai mari de 1000 lei, cu cardurile de rate aferente băncilor: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance.

Dacă plasezi comanda prin email: plata se face în 2 tranșe: avans 20% la semnarea contractului și lichidare 80%, la predarea bijuteriilor, în baza facturii emise transmise de noi.

Da, bijuteriile vin însoțite de certificat de autenticitate care atestă calitatea materialului și faptul că au fost lucrate în atelierul Contemporia.
Termenul de garanție oferit de noi pentru verighete este de 3 ani pentru orice lipsă de conformitate existentă la data vânzării. De asemenea, în garanție sunt incluse serviciile de curățare, replacare cu rodiu și modificare măsură.

Share with

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
No products in the cart.