Vizitează aici secțiunea Produse disponibile imediat pentru a alege o bijuterie cu livrare în 24-48 de ore.

Verighete din aur Nice & Simple no.3

2,970 lei3,685 lei

Livrare rapidă în 24 - 48 de ore.

Fast delivery within 24 - 48h.

Verighete simple și confortabile.

în baza certificatului de garanție ce însoțește fiecare bijuterie și atestă calitatea materialelor din care este realizată.

 Dacă nu ai nimerit la fix măsura inelului nu îți face griji, o putem modifica ulterior. Dacă diferența este de 1 număr +/- modificarea este gratuită. Dacă diferența este mai mare, costul pentru ajustare este de 450 lei.

Asigurăm pe viață întreținerea pieselor cumpărate de la noi. Află mai multe aici

 

Fiecare bijuterie este lucrată și/sau finisată manual și de aceea pot să apară mici diferențe între piese. Acest lucru le conferă unicitate.

Te ajutăm să iei cea mai bună decizie cu privire la model, măsură și material. Programează o întâlnire online aici sau în showroom aici.

Cutie din lemn pentru păstrare.

Add to wishlist
SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Caracteristici

  • Verighetele au profilul rotund și lățimea de 2mm.
  • Finisajul este lucios.
  • Greutatea variază în funcție de măsurile voastre fiind cuprinsă aproximativ între 5 și 8 grame.
  • Dacă vă doriți o variantă personalizată în ceea ce privește lățimea sau finisajul verighetelor (lucios/mat) vă rugăm să ne contactați. O puteți face prin email la hello@contemporia.ro și telefon +40 746 175 826 sau puteți programa o întâlnire de consiliere în showroom sau online.
  • Prețul afișat este pentru o pereche de verighete.

Programează o întâlnire online prin Zoom cu unul din membrii echipei Contemporia pentru a benificia de sfaturi personalizate legate de bijuteria pe care ți-o dorești.
Îți vom prezenta piesele, fie că e vorba de verighete, inele de logodnă sau alte tipuri de bijuterii, te vom ajuta să afli măsura pentru inel și încercăm să răspundem la orice întrebare ai cu privire la produsele noastre.

  • Verighetele sunt însoțite de certificat de garanție care atesta calitatea materialului și faptul că au fost lucrate în atelierul nostru. Sunt însoțite de asemenea de o cutie pentru păstrare din lemn.
  • Primim la schimb aur, care va fi scăzut din prețul final. În timpul procedeului de execuție, apare o pierdere tehnică de 10% care trebuie luată în considerare.
Material

Tip piatră

Tip

,

Metal

,

Măsură Ea (EU)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Masură El (EU)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Culoare aur

, ,

1. Tabel conversie


2. Află masura unui inel existent

Printează ghidul, urmează instrucțiunile și află ce mărime are inelul existent.

 

 

Timpul de execuție:

Bijuteriile Contemporia sunt lucrate la comandă, în atelierul nostru. Ne apucăm de treabă imediat ce primim solicitarea ta și te rugam să iei în considerare maxim 15 zile lucrătoare pentru finalizarea piesei/ pieselor. În cazul verighetelor și al inelelor de logodnă, termenul maxim de execuție este de 25 zile lucrătoare. În perioadele aglomerate (luna decembrie de exemplu) termenul se poate prelungi, caz în care te vom anunța în 24 de ore de la plasarea comenzii. Daca ai nevoie urgentă de o piesă sau dacă vrei să știi timpul exact de livrare, te rugăm să ne telefonezi (0746 175 826) sau să ne trimiți un mail la hello@contemporia.ro.

Plata:

Plata ramburs la livrare
Card bancar.
Cardurile acceptate sunt: Maestro / VISA / Mastercard. Comunicarea informaţiilor bancare şi a datelor personale este 100% securizată.
Virament bancar: După plasarea comenzii, veți primi prin email factura proformă cu toate detaliile de plată.
Voucher cadou: Dacă ai unul sau mai multe vouchere cadou Contemporia, ai posibilitatea să le utilizezi pentru a achita parţial sau integral comanda pe contemporia.ro.
Plata în 3 rate, la cumpărături mai mari de 1000 lei, cu cardurile de rate aferente băncilor: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance.

Cu cine livrăm:

Bucuresti: Sinapseria - curierat rapid pe bicicletă, livrare în 24 de ore, de luni până vineri, 18 lei
Romania: TNT, livrare în 24 de ore, de luni până vineri, 20 lei și 25 lei pentru serviciul de plată ramburs.
Pentru anumite localități, așezate la distanță mare de un oraș, este posibil să se perceapă o taxă suplimentară de transport. Daca este cazul, te vom informa telefonic sau prin email, pentru a afla dacă dorești să păstrezi comanda.
International: DHL, livrare în 48-72 de ore, de luni până vineri, verifică costul de livrare pentru țara ta, în tabelul următor: Vezi tabel preturi.


Probează acasă modelele preferate de verighete Contemporia.

Comandă kit-ul Home Try On care conține: 3 mostre de verighete alese de voi din modelele disponibile în magazinul nostru online, un set de verigi pentru aflarea măsurii la deget cu ușurință, un mostrar cu diferite lățimi de verighete și o broșură explicativă.

Mai multe detalii găsești aici.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
No products in the cart.