Vizitează aici secțiunea Produse disponibile imediat pentru a alege o bijuterie cu livrare în 24-48 de ore.

Inel din aur cu diamant lab grown Olive Garden

5,600 lei6,200 lei

Livrare rapidă în 24 - 48 de ore.

Fast delivery within 24 - 48h.

Am îmbinat în acest model delicatețea inspirată de natură cu designul clasic al inelului solitaire pentru a creea o piesă atemporală.

în baza certificatului de garanție ce însoțește fiecare bijuterie și atestă calitatea materialelor din care este realizată.

Asigurăm pe viață întreținerea pieselor cumpărate de la noi.

Află mai multe aici.

Te ajutăm să iei cea mai bună decizie cu privire la model, măsură și material. Programează o întâlnire online aici sau în showroom aici.
 Dacă nu ai nimerit la fix măsura inelului nu îți face griji, o putem modifica ulterior. Dacă diferența este de 1 număr +/- modificarea este gratuită. Dacă diferența este mai mare, costul pentru ajustare este de 450 lei.

Diamantele albe de minim 0.2 carate (4mm diametru) vin însoțite de certificare internațională GIA (Gemological Institute of America) sai IGI (International Gemological Institute) care atestă caracterisiticile unice ale fiecărei pietre: carataj, tăietură, culoare și puritate. 

Cutie din lemn pentru păstrare și felicitare și sacoșă cadou.

 
Add to wishlist
SKU: N/A Categories: , ,

Caracteristici

 • Inelul este o stilizare a ramurii de măslin, simbol al speranței și al păcii.
 • Poate fi realizat din aur de 14K sau de 18K, alb, galben sau roz, cu diamant lab grown
 • Diamantul are diametrul de 5 mm, aproximativ 0.48 carate.
 • Un diamant lab grown este creat de om, dar are aceleași proprietăți optice și fizice ca un diamant natural: compoziția sa chimică și structura cristalină, rezistența și strălucirea.
 • Diamantul central este însoțit de certifcat HRD Antwerp ce îi atestă autenticitatea și cuprinde descrierea caracteristicilor principale, inclusiv cei 4C: tăietură (cut), număr de carate, culoare și claritate. Alegem mereu diamante cu tăietură excelentă deoarece aceasta este principala caracteristică care asigură strălucirea și frumusețea unui diamant, fie el natural sau lab grown.
 • Greutatea inelului este cuprinsă între 2.5 și 3.5 grame, variind ușor în funcție de măsură.
 • Finisajul metalului este lucios.
 • Inelul “Frunze de Măslin ” este destinat firilor romantice și visătoare.

 • Fiecare bijuterie este lucrată și/sau finisată manual și de aceea pot să apară mici diferențe între piese. Acest lucru le conferă unicitate.
 • Bijuteria este însoțită de cutie pentru păstrare.
 • Și de certificat de autenticitate care atestă calitatea materialului și faptul că a fost lucrată în atelierul nostru.

1. Tabel conversie


2. Află masura unui inel existent

Printează ghidul, urmează instrucțiunile și află ce mărime are inelul existent.

 

 

Execuție, plată și livrare

 

Timpul de execuție:

Bijuteriile Contemporia sunt lucrate la comandă, în atelierul nostru, ele nu se află în stoc, cu excepția celor din secțiunea ”Produse disponibile imediat” (din meniul principal -> Shop -> Produse disponibile imediat

Timpul de realizare al unei bijuterii variază în funcție de complexitatea design-ului si numarul de comenzi aflate în desfășurare.

Termenul mediu de livrare al bijuteriilor este de 15 zile lucrătoare.

În perioadele aglomerate (de exemplu: decembrie, martie; pentru verighete: aprilie, mai, iunie) termenul de livrare este în general mai mare de 15 zile lucrătoare, dar nu va depășii 30 de zile calendaristice.

Dacă aveți nevoie de bijuterie/bijuterii mai repede, vă rugăm să ne contactați pentru a afla dacă putem urgenta comanda dumneavoastră (hello@contemporia.ro).

Dacă nu putem livra bijuteria în termenul de maxim 30 de zile calendaristice vă vom contacta telefonic sau prin e-mail în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii pentru a vă informa și a afla dacă doriți să mențineți comanda.

 

Plata:

Plata ramburs: la livrararea Bunurilor pentru Comenzi cu valoare mai mică de 700 lei (RON);

Card bancar: cardurile acceptate sunt: Maestro / VISA / VISA Electron / Mastercard;

Virament bancar: după plasarea comenzii cumpărătorul va primi prin poșta electronică (e-mail) datele necesare efectuării viramentului bancar;

Voucher cadou: dacă cumpărătorul deţine unul sau mai multe Vouchere Cadou Contemporia, are posibilitatea de a le utiliza pentru a achita parţial sau integral Comanda pe Site.

 

Livrare:

România:

Este gratuită pentru comenzi cu valoare mai mare de 450 lei.

Pentru București cumpărătorul poate opta pentru livrarea comenzii prin compania de curierat Sinapseria, costul fiind de 18 lei sau 25 lei pentru opțiunea de plată ramburs.

Pentru localități de pe teritoriul României, cu excepția Bucureștiului, cumpărătorul poate opta pentru livrarea comenzii prin compania de curierat FedEx TNT, costul fiind de 20 lei sau 25 lei pentru opțiunea de plată ramburs.

Pentru localități de pe teritoriul României cumpărătorul poate opta pentru livrarea comenzii prin compania de curierat Sameday, serviciul Easybox, costul fiind de 15 lei.

Livrarea se realizează în 24-48 de ore (nu se iau în calcul zilele de weekend și sărbătorile legale).

Internațională:

Livrarea comenzilor în afara teritoriului României este asigurată de compania de curierat DHL. Costurile de livrare pentru fiecare țară pot fi vizualizate aici.

Livrarea se realizează în maxim 5 zile lucrătoare (nu se iau în calcul zilele de weekend și sărbătorile legale).

 


Probează acasă modelele preferate de verighete Contemporia.

Comandă kit-ul Home Try On care conține: 3 mostre de verighete alese de voi din modelele disponibile în magazinul nostru online, un set de verigi pentru aflarea măsurii la deget cu ușurință, un mostrar cu diferite lățimi de verighete și o broșură explicativă.

Mai multe detalii găsești aici.


 Programează o întâlnire online sau în showroom cu unul din membrii echipei Contemporia pentru a beneficia de sfaturi personalizate legate de bijuteria pe care ți-o dorești. Îți vom prezenta modelele, te vom ajuta să afli măsura la deget și încercăm să răspundem la orice întrebare ai cu privire la produsele noastre.

Verighetele sunt însoțite de certificat de garanție care atesta calitatea materialului și faptul că au fost lucrate în atelierul nostru. Sunt însoțite, de asemenea, de o cutie pentru păstrare din lemn.

Primim la schimb aur, care va fi scăzut din prețul final. În timpul procedeului de execuție, apare o pierdere tehnică de 10% care trebuie luată în considerare.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
No products in the cart.