Vizitează aici secțiunea Produse disponibile imediat pentru a alege o bijuterie cu livrare în 24-48 de ore.

Sustenabilitate, pe bune. Acestea sunt promisiunile noastre:

1. Nu suntem fast fashion

Designul bijuteriilor noastre nu urmează trenduri. Piesele sunt atemporale, create pentru a fi asortate cu personalitatea și starea de spirit a celei sau celui care alege să le poarte.
Le poți lăsa moștenire peste generații sau poți opta să le transformi – metalul prețios se poate recupera, topi și remodela fără să reprezinte o sursă suplimentară de poluare.

2. Avem grijă de bijuteriile tale

Ne dorim să te bucuri cât mai mult de bijuteriile Contemporia așa că asigurăm pe viață întreținerea pieselor cumpărate de la noi. Nu costă nimic, trebuie doar să te ocupi de livrarea dus-întors a bijuteriei – personal sau prin curier – la sediul nostru din București. Toate detaliile aici.

3. Reciclăm materia primă

Recuperăm fiecare bucățică de metal rezultată în timpul procesului de creație al bijuteriilor pentru a o topi și reintroduce în producție. Reciclăm bijuterii vechi și resturi de metal prețios ca sursă alternativă de materie primă.

4. Optăm pentru ambalaje
prietenoase cu mediul

Bijuteriile noastre sunt livrate în ambalaje reciclabile și cu amprentă de carbon neutră. Cutia de păstrare a bijuteriei este realizată din lemn (MDF) și este durabilă.

5. Nu adăugăm la traficul auto din București

Încă de la începutul activității noastre i-am avut ca parteneri dedicați pentru livrările din București pe Sinapseria – curierat rapid pe bicicletă.
Îi recomandăm cu încredere:  sinapseria.ro

6. Întoarcem binele

Suntem recunoscători că putem să trăim lucrând ceea ce iubim și ne străduim să întoarcem în lume acest bine.
Ne-am implicat de-a lungul timpului în campanii sociale: redirecționarea impozitului pe profit către asociația Magicamp și asociația Niciodată Singuri, campanie de strângere de fonduri pentru sprIjinirea Ucrainei, implicarea în proiectul internațional Hand Medal Project – realizarea de medalii pentru medicii care au lucrat în prima linie pe parcursul pandemiei și nu ne vom opri aici.

let’s talk

Dă-ne de veste dacă vrei să afli mai multe detalii despre produsele noastre, dacă vrei să programezi o vizită online sau în showroom sau îți dorești să colaborezi cu noi pe un proiect bijuteresc.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart
    No products in the cart.