fbpx

Iti recomandam o cura cu verdeturi de lux

Design de bijuterie + tribut unui guru al artei culinare = bijuterii delicioase

Hemmerle este o casa de bijuterii de lux, infiintata in 1893 ca afacere de familie, ceea ce a ramas pana in prezent.

Fiecare generatie care a preluat conducerea si-a lasat amprenta asupra designului pieselor reusind in acelasi timp sa pastreze o nota comuna – aerul baroc, chiar opulent dat de asocierea creativa a materialelor scumpe: aur, platina, diamante, a emailului si a materialelor comune cum este aluminiul sau fierul.

Incepand cu anul 1995 Hemmerle vireaza usor spre un design ceva  mai contemporan si tocmai aici apare ineditul – asocierea stilului clasic cu teme surprinzatoare cum se intampla in colectia “Delicous jewels” sau “Mushrooms”.

“Delicious jewels” este si numele cartii de bucate lansate in 2011 in care apar piesele Hammerle insotind retele faimoasei chef Tamasin Day-Lewis.

Bucurati-va de aceasta salata! si o zic in sensul bun 😉

brooch_hemmerle_diamonds_white_gold_brass (1) brosche_hemmerle_artischocke brosche_hemmerle_blumenkohl brosche_hemmerle_kuerbisbrosche_hemmerle_radieschen (1)mushroom-white-gold-1-1 sapphires-1-1brosche_hemmerle_spinelle_weissgold_silber brosche_hemmerle_wirsing brosche_hemmerle_zuckermais brosche_hemmerle_zwiebel ohrringe_hemmerle_karottenhemmerle_pomegrenate_brooch hemmerle_olive_brooch-1 hemmerle_poppyseed_necklace mushroom-diamonds-1hemmerle_physalis_brooch

sursa imagini: http://www.hemmerle.com/projects/delicious-jewels/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Niciun produs în coș.