fbpx

Imaginăm și meșterim povești de purtat

Contemporia este un brand de bijuterie creat din pasiune și dragoste pentru artă și meșteșug de doi designeri din București: Ioana Streza și Alex Burlacu, în 2014.

Bijuteriile Contemporia sunt create pentru a fi extensii ale personalității celui sau celei care alege să le poarte, nu doar elemente ce completează ținuta vestimentara. Sunt dedicate persoanelor deschise, lipsite de prejudecăți care îndrăgesc arta și privesc bijuteria ca pe un obiect în care creatorul a investit în primul rând suflet.

Fiecare bijuterie este realizată manual, în serie mică sau unicat. Piesele sunt atent prelucrate din metale prețioase, iar calitatea lor este garantată de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, conform certificatului de auorizare numărul 00009020 din data de 29.10.2014.

Atelierul nostru

Drumul parcurs de fiecare piesă începe cu un concept și o schiță pe hârtie, se continuă în atelier, unde prinde viață cu ajutorul focului și sub loviturile de ciocan, în final bijuteria este finisată cu grijă, rezultatul fiind o poveste desăvârșită în metal.

Tehnicile de creație nu se diferențiază cu mult de cele practicate acum 1000 de ani, iar materialele folosite cu predilecție sunt argintul, aurul, pietrele prețioase și semiprețioase. Rezultatul este cu atât mai spectaculos cu cât formele, texturile și culorile sunt neașteptate, inspirate de contemporaneitate.

Atunci când alegi să porți o bijuterie Contemporia alegi calitate, atenție la detalii, dar mai ales alegi să te diferențiezi. Poți opta pentru una din piesele preferate sau poți crea alături de designeri propria bijuterie unică.

Parteneri si colaboratori:

  • Niciun produs în coș.