Vizitează aici secțiunea Produse disponibile imediat pentru a alege o bijuterie cu livrare în 24-48 de ore.

Hai să creăm împreună bijuteria ta

Contemporia custom

A crea de la zero o bijuterie implică multă pasiune, atât din partea ta cât și a noastră, a designerilor.
Fie că vorbim de inelul de logodnă, verighete sau orice alt tip de bijuterie, acceptăm cu entuziasm provocările venite din partea ta! 

Pasul 1

Trimite-ne un email la hello@contemporia.ro în care ne descrii bijuteria pe care ți-o dorești iar noi îți vom răspunde cu o estimare a timpului de realizare și a costului. Dacă ești în căutarea unui inel de logodnă, am făcut aici un chestionar special pentru tine.

De ce informații avem nevoie:

– tipul bijuteriei (inel, cercei, etc.)
– metalul din care îți dorești să fie realizată (argint, aur)
– dacă este cazul, tipul pietrei sau culoarea de piatră care ți-ar plăcea
– bugetul aproximativ
– o descriere succintă, de exemplu stilul bijuteriei: să fie geometric, organic, minimalist sau clasic? Poate trebuie să înglobeze un anumit simbol: o floare, o stea, marea, muntele etc.

Pasul 2

Plecând de la informația trimisă de tine, vom lucra la conceptul bijuteriei și îți vom trimite o schiță sau o modelare 3D a propunerii.

Pasul 3

Dacă ești de acord cu conceptul general și plasezi o comandă fermă, atunci vom intra mai mult în detalii și dacă este necesar, vom face până la 3 modificări astfel încât tu să fii mulțumit de rezultat.
Comanda fermă presupune semnarea unui contract și achitarea unui avans de 20%. Prețul pentru inel de logodnă custom începe de la 500 de euro. 

Pasul 4

Realizarea modelului agreat și livrarea sa gratuită (pentru România), în ambalaj de cadou (cutie, certificat de garanție, pungă).

Ce nu facem: Nu copiem modele de bijuterii după poze.

Ne poți trimite o poză cu o bijuterie care îți place pentru a ne da seama de stilul în care vrei să abordăm proiectul însă nu pentru a o reproduce.

let’s talk

Dacă îți dorești să începem colaborarea pentru o bijuterie custom, te rugăm să ne lași aici un mesaj cu informațiile sugerate mai sus.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Nu ai niciun produs în coș.

    preloader