Vizitează aici secțiunea Produse disponibile imediat pentru a alege o bijuterie cu livrare în 24-48 de ore.

Hai să creăm împreună bijuteria ta

Contemporia custom

A crea de la zero o bijuterie implică multă pasiune, atât din partea ta cât și a noastră, a designerilor.
Fie că vorbim de inelul de logodnă, verighete sau orice alt tip de bijuterie, acceptăm cu entuziasm provocările venite din partea ta! 

Pasul 1

Trimite-ne un email la hello@contemporia.ro în care ne descrii bijuteria pe care ți-o dorești iar noi îți vom răspunde cu o estimare a timpului de realizare și a costului. Dacă ești în căutarea unui inel de logodnă, am făcut aici un chestionar special pentru tine.

De ce informații avem nevoie:

– tipul bijuteriei (inel, cercei, etc.)
– metalul din care îți dorești să fie realizată (argint, aur)
– dacă este cazul, tipul pietrei sau culoarea de piatră care ți-ar plăcea
– bugetul aproximativ
– o descriere succintă, de exemplu stilul bijuteriei: să fie geometric, organic, minimalist sau clasic? Poate trebuie să înglobeze un anumit simbol: o floare, o stea, marea, muntele etc.

Pasul 2

Plecând de la informația trimisă de tine, vom lucra la conceptul bijuteriei și îți vom trimite o schiță sau o modelare 3D a propunerii.

Pasul 3

Dacă ești de acord cu conceptul general și plasezi o comandă fermă, atunci vom intra mai mult în detalii și dacă este necesar, vom face până la 3 modificări astfel încât tu să fii mulțumit de rezultat.
Comanda fermă presupune semnarea unui contract și achitarea unui avans de 20%. Prețul pentru inel de logodnă custom începe de la 500 de euro. 

Pasul 4

Realizarea modelului agreat și livrarea sa gratuită (pentru România), în ambalaj de cadou (cutie, certificat de garanție, pungă).

Ce nu facem: Nu copiem modele de bijuterii după poze.

Ne poți trimite o poză cu o bijuterie care îți place pentru a ne da seama de stilul în care vrei să abordăm proiectul însă nu pentru a o reproduce.

let’s talk

Dacă îți dorești să începem colaborarea pentru o bijuterie custom, te rugăm să ne lași aici un mesaj cu informațiile sugerate mai sus.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart
    No products in the cart.