Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
de Stejar
+
de Stejar
+
de Stejar
+
de Stejar
+
de Stejar
3.500,00RON
Descriere

 Verighete cu textura organica ce aminteste de scoarta trunchiului de stejar. 

  

 Fiecare piesa este lucrata manual, în tehnica cerii pierdue si de aceea textura rezultata este mereu usor diferita conferind unicitate verighetelor. 

  

 Le putem realiza din aur de 14K, alb, galben sau roz.  

  

 Latimea verighetei de dama este de ~4mm iar latimea celei de barbat este de ~6mm.  


Finisajul este o combinatie de mat si satinat pe exterior si lucios pe interior.


 

 

Pot fi realizate din aur de 14k (alb / galben / roz). Pentru varianta in aur alb, piesele vor fi acoperite cu un strat de rodiu care le protejaza de zgarieturi si le pastreaza aspectul lucios mai mult timp.

 

Primim la schimb aur, care va fi scazut din pretul final. In timpul procedeului de executie, apare o pierdere tehnica de 10%, care se va adauga la greutatea finala a verighetelor.

Inchide descrierea
contacteaza-ne daca iti place acest model
In 3 pasi
1. Ne intalnim pentru a discuta despre model si a va lua masurile.

2. Daca este vorba despre un model nou, facem o simulare in metal a viitoarelor verighete astfel incat sa fiti siguri de alegerea facuta.

3. Ne intalnim pentru predarea verighetelor.
Timpul de executie
Pentru verighete timpul de executie variaza intre 3 si 6 saptamani din momentul in care am stabilit ultimele detalii pentru modelul ales. Acest timp variaza in functie de complexitatea designului, de materialul din care sunt realizate si nu in ultimul rand de numarul de comenzi pe care il avem in desfasurare la momentul respectiv.
Ingrijirea bijuteriilor
Pentru a avea o viata cat mai lunga si un aspect cat mai apropiat de cel initial bijuteriile trebuie protejate si ingirijite: Metalele pretioase in forma pura sunt moi asa ca este nevoie sa se alieze cu alte metale pentru a putea fi prelucrabile si transformate in bijuterii. Cuprul este frecvent utilizat ca aliaj. Aceste aliaje fac
afla mai multe
S-ar putea sa iti placa si: