Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Muntele si Marea
+
Muntele si Marea
+
Muntele si Marea
+
Muntele si Marea
+
Muntele si Marea
+
Muntele si Marea
3.500,00RON
Descriere

O poveste veche de cand lumea despre contrariile care se atrag si se completeaza: muntele si marea. Aventura in doi poate sa inceapa!


Verighetele sunt simple si au o gravura adanca cu desenul stilizat al unui munte si al unui val.


Fiecare din gravuri poate fi facuta pe oricare din cele doua verighete: a ei sau a lui.


Finisajul este lucios.


Latimea verighetelor este de 5 mm.


Daca va doriti o varianta personalizata in ceea ce priveste latimea, ne puteti scrie la bijuterie@contemporia.ro


Greutatea variaza in functie de masurile voastre fiind cuprinsa aproximativ intre 8 si 10 grame.


Verighete sunt insotite de certificat de garantie care atesta calitatea materialului si faptul ca au fost lucrate in atelierul nostru. Sunt insotite de asemenea de o cutie pentru pastrare din lemn.
 

Pot fi realizate din aur de 14k (alb / galben / roz). Pentru varianta in aur alb, piesele vor fi acoperite cu un strat de rodiu care le protejaza de zgarieturi si le pastreaza aspectul lucios mai mult timp.

 

Primim la schimb aur, care va fi scazut din pretul final. In timpul procedeului de executie, apare o pierdere tehnica de 10%, care se va adauga la greutatea finala a verighetelor.

Inchide descrierea
contacteaza-ne daca iti place acest model
In 3 pasi
1. Ne intalnim pentru a discuta despre model si a va lua masurile.

2. Daca este vorba despre un model nou, facem o simulare in metal a viitoarelor verighete astfel incat sa fiti siguri de alegerea facuta.

3. Ne intalnim pentru predarea verighetelor.
Timpul de executie
Pentru verighete timpul de executie variaza intre 3 si 6 saptamani din momentul in care am stabilit ultimele detalii pentru modelul ales. Acest timp variaza in functie de complexitatea designului, de materialul din care sunt realizate si nu in ultimul rand de numarul de comenzi pe care il avem in desfasurare la momentul respectiv.
Ingrijirea bijuteriilor
Pentru a avea o viata cat mai lunga si un aspect cat mai apropiat de cel initial bijuteriile trebuie protejate si ingirijite: Metalele pretioase in forma pura sunt moi asa ca este nevoie sa se alieze cu alte metale pentru a putea fi prelucrabile si transformate in bijuterii. Cuprul este frecvent utilizat ca aliaj. Aceste aliaje fac
afla mai multe
S-ar putea sa iti placa si: