Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Un cerc fara inceput si sfarsit ce descrie iubirea dintre doi oameni. De la simbolul de autoritate si putere s-a trecut la simbolul de iubire infinita in cazul inelelor de casatorie.

Verighetele sunt bijuteriile pe care le veti avea mereu la voi.
Pentru ca povestea voastra este unica, verighetele voastre trebuie sa o spuna. Aici intervenim noi.


Mai jos gasiti verighetele cu poveste pe care le-am lucrat pana acum. Am primit acordul mirilor pentru care am lucrat sa putem vinde modelele facute. Daca povestile de mai jos vi se potrivesc sau daca va doriti ca povestea voastra sa devina verighete, ne puteti contacta prin formularul de mai jos si vom stabili impreuna data si locul primei intalniri :)
Verighete "Bubble"

Sunteti o entitate unica (discul care se completeaza cand verighetele se unesc) in multimea care va incojoara, sugerata de textura de pe suprafata celor 2 ringuri, obtinuta prin bataia cu un ciocan sferic.
>>
Verighete "Speed"

Pentru ca in lumea in viteza care va inconjoara, ati hotarat sa formati o familie. Verighetele au o textura zgariata, in lungul ringurilor, inspirata de darele de lumina obtinute in fotografiile facute automobilelor in miscare noaptea, cu timp de expunere mare.
>>
* Numele tau:


Telefon:


* E-mail:


* Intrebarea ta:


* Intro codul din imaginea de mai jos pentru a putea trimite intrebarea: