Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Termeni si conditii
Bine ati venit pe www.contemporia.ro, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza sau obtine orice servicii, informatii sau materiale prin intermediul acestui site.
CONTEMPORIA va ofera accesul la site-ul www.contemporia.ro, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.


1. Inregistrare
Pentru a va inregistra pe site-ul www.contemporia.ro este necesar sa completati informatiile solicitate in formularul de inregistrare. Daca una sau mai multe informatii din cele completate de dumneavoastra se modifica ulterior, va rugam sa ne anuntati la adresa de e-mail bijuterie@contemporia.ro.
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

2. Cum comand?
Daca doriti sa cumparati produse de pe site-ul www.contemporia.ro trebuie sa completati informatiile solicitate prin formularul de inregistrare pentru a facilita comanda si plata acesteia. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Foarte importanta este acuratetea adresei de livrare, pentru facturarea si livrarea fizica a produsului.

3. Cum platesc?
Plata se realizeaza in momentul livrarii produselor, online prin MobilPay sau prin transfer bancar.

4. Preturi si taxe
Preturile sunt stabilite atunci cand produsele sunt afisate pe site si sunt exprimate in RON. Pretul afisat se pot modifica cand se aplica politica de discount sau cand variatiile de schimb valutar euro-leu sunt semnificative. CONTEMPORIA comercializeaza produse si trebuie mentionat ca in cazul in care, din greseala, pretul unui produs este listat si anuntat ca fiind zero, CONTEMPORIA nu este obligat sa ofere acel produs spre vanzare la acest pret, considerandu-se a fi o eroare tehnica. br />
5. Contract
Contractul dintre noi si cumparator va fi guvernat de legea romana si se interpreteaza in conformitate cu reglementarile cu privire la aceasta. Orice neintelegeri se solutioneaza pe cale amiabila. In cazul in care neintelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabila, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial International de Camera de Comert si Industrie din Romania, in conformitate cu reglementarea acestora.

6. Drepturi de autor
Design-ul, textele, grafica, structura si toate informatiile de pe site-ul www.contemporia.ro sunt proprietatea exclusiva a CONTEMPORIA. Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul, datele, informatiile si materialele gasite pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al reprezentantului CONTEMPORIA.

7. Reclamatii
Pentru orice tip de reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: bijuterie@contemporia.ro. Va asiguram ca echipa CONTEMPORIA va face tot posibilul sa rezolve in cel mai scurt timp posibil reclamatiile dumneavoastra.