Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English


Livrare
Termenul de realizare si livrare al bijuteriilor variaza intre 5 si 15 zile, socotit de la data preluarii comenzii tale.
In cazuri exceptionale (perioade aglomerate cum sunt de exemplu sarbatorile de iarna), acest termen se poate prelungi in functie de numarul de comenzi aflate in desfasurare. In aceasta situatie vei fi contactat telefonic si informat cu privire la momentul in care putem face livrarea.

Pentru orice nelamurire ne poti scrie un e-mail la adresa bijuterie@contemporia.ro, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.
In Bucuresti prin Sinapseria – curierat rapid pe bicicleta; coletul ajunge in aceeasi zi din momentul expedierii
In tara prin Fan Courier; coletul ajunge in 2 - 3 zile din momentul expedierii
Daca locuiesti in strainatate, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu tara in care doresti sa livram bijuteriile si noi vom revenii cu detalii asupra posibilitatilor si costurilor de livrare.


Ambalare cadou
Fiecare bijuterie vine ambalata in cutia ei alaturi de un certificat de autenticitate si instructiuni de ingijire.
Daca iti doresti sa primesti si o punga de cadou, te rugam sa ne scri un e-mail la adresa bijuterie@contemporia.ro dupa plasarea comenzii.

Multumim!
Alte detalii legate de livrarea si returnarea produselor:

Orice deterioare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine transportatorului conform legislatiei in vigoare.

In cazul in care un produs nu ti potriveste sau nu esti multumit de calitatea lui, il poti returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire cu exceptia cazurilor in care acest termen este prelungit in mod unilateral de catre CONTEMPORIA. Plata contravalorii returului urmeaza sa fie achitata de CONTEMPORIA in maxim 14 zile de la efectuarea returului.

In cazul in care returnezi un produs te rugam sa ne trimiti o cerere de retragere si returnare a produsului sau a produselor prin e-mail la adresa bijuterie@contemporia.ro. Va trebui sa suporti toate costurile generate de transportul produselor returnate.

Plata contravalorii produselor se achita prin transfer bancar, in baza informatiilor furnizate prin e-mail la bijuterie@contemporia.ro (numarul de cont, banca la care este deschis si titularul contului).

In cazul returnarii unui produs, ai obligatia sa returnezi bunul fara niciun fel de deteriorare, in cantitatea initiala si in curia de bijuterie in care l-ai primit. Ambalajul nu este necesar, prin ambalaj intelegandu-se cutia de carton in care a fost transportat produsul. Prin produs se intelege bijuteria si cutia sa. De asemenea, va trebui sa anexezi in coletul pe care il returneazi formularul de returnare cu sectiunea ce cuprinde: numarul de cont, banca la care este deschis si titularul contului, pentru a putea fi achitat returul.

Am aprecia daca ne vei trimite atasat si motivul pentru care returnezi produsul/ produsele.

In cazul in care produsele se personalizeaza, fiind lucrate dupa specificatiile tale, CONTEMPORIA procedeaza conform articolului din legea Art. 10, lit. c, din OG 130/200 ("Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte") care prevede: "contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natural lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid".