Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Inel "All Black"
+
Inel "All Black"
+
Inel "All Black"
+
Inel "All Black"
+
Inel "All Black" Inel "All Black" Inel "All Black" Inel "All Black"
Inel "All Black"
750,00RON
Descriere

Inelul este realizat integral manual, in serie mica, din aur de 14K rodinat cu negru si perla de cultura de culoare neagra (culoarea neagra variaza usor de la negru intens la negru-verzui si negru-lila).


Stratul de rodiu nu este permanent si trebuie replacat o data pe an.

 

Textura de pe suprafata inelului este asemanatoare cu textura pietrei sfaramate sau a betonului. Inelul poate fi realizat si in varianta netexturata.

 

Diametrul perlei este de 3.5-4mm.

 

Modelul simplu si delicat il face potrivit pentru orice ocazie, armonizandu-se atat la tinuta de zi cat si la o toaleta dedicata ocaziilor speciale

Inchide descrierea
Marimea:

Beneficii
Ne bucuram si iti multumim ca ai ales bijuteriile noastre. La urmatoarele 3 cumparaturi, primesti urmatoarele reduceri:
Livrare & timp de executie
Termenul de realizare si livrare al bijuteriilor variaza intre 5 si 15 zile, socotit de la data preluarii comenzii tale. Bijuteriile sunt lucrate manual in atelierul nostru, de aceea timpul de executie variaza in functie de complexitatea design-ului si numarul de comenzi aflate in desfasurare.
afla mai multe
Ingrijirea bijuteriilor
Pentru a avea o viata cat mai lunga si un aspect cat mai apropiat de cel initial bijuteriile trebuie protejate si ingirijite: Metalele pretioase in forma pura sunt moi asa ca este nevoie sa se alieze cu alte metale pentru a putea fi prelucrabile si transformate in bijuterii. Cuprul este frecvent utilizat ca aliaj. Aceste aliaje fac
afla mai multe
S-ar putea sa iti placa si: