Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Inel Dream.Scapes
+
Inel Dream.Scapes
+
Inel Dream.Scapes
+
Inel Dream.Scapes
+
Inel Dream.Scapes Inel Dream.Scapes Inel Dream.Scapes Inel Dream.Scapes
Inel Dream.Scapes
380,00RON
Descriere

Inel delicat, lucrat integral manual din argint 925, cu labradorit, imbina formele vegetale, organice cu elemente geometrice intr-o compozitie armonioasa.


Piatra este montata in argint si are taietura rotunda, cobochon (10 mm diametru) ce pune in evidenta culorile si texturile variate si spectaculoase ale labradoritului.


Labradoritul este o piatra naturala, semipretioasa, translucida, cu reflexii care variaza de la galben la albastru si verzui. Fiecare piatra este unica si de aceea te rugam sa consideri imaginile ca avand caracter informativ.


Inelul are finisajul satinat.


Fiecare bijuterie este lucrata manual si de aceea pot aparea mici diferente intre piese. Acest lucru le confera unicitate.


Pentru a adauga un plus de originalitate look-ului tau, poti asorta inelul Dream.Scapes  atat la o tinuta lejera destinata escapadelor urbane  cat si la una office. 

Inchide descrierea
Marimea:

Beneficii
Ne bucuram si iti multumim ca ai ales bijuteriile noastre. La urmatoarele 3 cumparaturi, primesti urmatoarele reduceri:
Livrare & timp de executie
Termenul de realizare si livrare al bijuteriilor variaza intre 5 si 15 zile, socotit de la data preluarii comenzii tale. Bijuteriile sunt lucrate manual in atelierul nostru, de aceea timpul de executie variaza in functie de complexitatea design-ului si numarul de comenzi aflate in desfasurare.
afla mai multe
Ingrijirea bijuteriilor
Pentru a avea o viata cat mai lunga si un aspect cat mai apropiat de cel initial bijuteriile trebuie protejate si ingirijite: Metalele pretioase in forma pura sunt moi asa ca este nevoie sa se alieze cu alte metale pentru a putea fi prelucrabile si transformate in bijuterii. Cuprul este frecvent utilizat ca aliaj. Aceste aliaje fac
afla mai multe
S-ar putea sa iti placa si: