Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Inel Clasic-Contemporan cu Diamant 2
+
Inel Clasic-Contemporan cu Diamant 2
+
Inel Clasic-Contemporan cu Diamant 2
+
Inel Clasic-Contemporan cu Diamant 2
+
Inel Clasic-Contemporan cu Diamant 2 Inel Clasic-Contemporan cu Diamant 2 Inel Clasic-Contemporan cu Diamant 2 Inel Clasic-Contemporan cu Diamant 2
Inel Clasic-Contemporan cu Diamant 2
4.700,00RON
Descriere

Am imbinat in acest model design-ul clasic al inelului solitaire cu cel contemporan, pentru a creea o piesa atemporala si eleganta.


Inelul este realizat din aur alb de 14K, cu diamant.


Diamantul este insotit de certifcat ce atesta autenticitatea sa si cuprinde descrierea caracteristicilor sale principale: taietura, numar de carate, culoare si claritate.


Diamantul din imagine are urmatoarele carcateristici: taietura excelenta, 0.24 carate, culoare E, claritate VVS2, certificat GIA - Gemological Institute of America.


Atat culoarea aurului (alb/galben/roz) cat si piatra (diamant/safir etc) pot fi inlocuite dupa preferinte. Pretul variaza in functie de piatra, cel afisat fiind valabil pentru un inel cu diamant, cu caracteristici similare cu cele enumerate mai sus.  

Inchide descrierea
Marimea:

Material:

Beneficii
Ne bucuram si iti multumim ca ai ales bijuteriile noastre. La urmatoarele 3 cumparaturi, primesti urmatoarele reduceri:
Livrare & timp de executie
Termenul de realizare si livrare al bijuteriilor variaza intre 5 si 15 zile, socotit de la data preluarii comenzii tale. Bijuteriile sunt lucrate manual in atelierul nostru, de aceea timpul de executie variaza in functie de complexitatea design-ului si numarul de comenzi aflate in desfasurare.
afla mai multe
Ingrijirea bijuteriilor
Pentru a avea o viata cat mai lunga si un aspect cat mai apropiat de cel initial bijuteriile trebuie protejate si ingirijite: Metalele pretioase in forma pura sunt moi asa ca este nevoie sa se alieze cu alte metale pentru a putea fi prelucrabile si transformate in bijuterii. Cuprul este frecvent utilizat ca aliaj. Aceste aliaje fac
afla mai multe
S-ar putea sa iti placa si: