Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Autentifica-te | Nu ai inca cont?
Romanian English
Inima calatoare spre Nord
+
Inima calatoare spre Nord
+
Inima calatoare spre Nord
disponibil 700,00RON
Descriere

Brosa unicat, parte din colectia "Anatonima". Este realizata integral manual din argint 925, cupru oxidat si perla alba de cultura.

 

Disponibila in galeria de arta Artfooly (Bucuresti, str. Berthelot, nr. 46)

 

Anatonima este o colectie manifest care exploreaza simbolul inimii dincolo de imaginea ultrauzata a "inimioarei" asociata cu "iubirea-kitsch".

"Inimioara" a fost folosita ca simbol al inimii si al dragostei inca din Evul Mediu dar a devenit extrem de raspandita incepand cu secolul al XIX-lea prin popularizarea sarbatorii Sfantului Valentin si mai ales in 1977 cand a fost utilizata ca parte dintr-un slogan turistic pentru New York (I <3 NY) inlocuind verbul "a iubi".

Pentru a crea aceasta colectie ne-am intors la elementul initial - inima ca organ, ca structura anatomica pentru ca apoi sa ii asociam diferite ipostaze simbolice, altele decat iubire romantica.

Inchide descrierea
Certificat de autenticitate
Fiecare piesa Contemporia ART este insotita de un certicat care atesta ca piesa este unicat si nu va mai fi reprodusa.
Livrare
Piesele Contemporia ART sunt disponibile imediat si vor fi livrate a 2-a zi dupa plasarea unei comenzi ferme si confirmarea platii.
Ingrijirea bijuteriilor
Pentru a avea o viata cat mai lunga si un aspect cat mai apropiat de cel initial bijuteriile trebuie protejate si ingirijite: Metalele pretioase in forma pura sunt moi asa ca este nevoie sa se alieze cu alte metale pentru a putea fi prelucrabile si transformate in bijuterii. Cuprul este frecvent utilizat ca aliaj. Aceste aliaje fac
afla mai multe
S-ar putea sa iti placa si: